Erick is een bedrijfskundige ICT-er. Op jonge leeftijd raakt hij geïnteresseerd in beleggen en economische ontwikkelingen.


Bij het doorspitten van jaarverslagen kwam Erick op het idee om al die informatie plat te slaan en onderscheid te maken bedrijven die er goed voorstaan en degenen die het lastiger hebben. Zo ontstond het idee van de sterren om de prestatie op de langere termijn te kunnen inschatten.
Als belegger is Erick een typische doe-het-zelver; hij zoekt, binnen grenzen, de risico's en gebruikt Florizon vooral om z'n gevoel te verifieren.


In z'n vrije tijd wandelt hij in een wandelclub, zwemt en geeft hij schaaktrainingen.


Begin vandaag nog met beleggen met verstand. Kies een broker of bank en open een beleggingsrekening

Maak een mooie selectie van bedrijven met de hulp van onze tools en AI profielen.

Pas je portfolio met enige regelmaat aan. Simpel en stressvrij.

 

Aanmelden

 

 Martin heeft een sterrenkundige achtergrond en is werkzaam als systeemspecialist in de ICT.Martin heeft daardoor veel ervaring met het verwerken van grote hoeveelheden data. Deze ervaring kwam goed van pas bij het ontwikkelen van de tools van Florizon. Hij is vooral trots op de AI robot en de enorme hoeveelheid data die daarmee geanalyseerd wordt.
Als belegger is Martin voorzichtiger; hij leunt sterk op de tooling van Florizon en belegt alleen in kwalitatief sterke bedrijven.


Martin is gek op zwemmen en een fanatieke hobbykok die hoge ogen gooit met zijn uit Kansas geimporteerde BBQ.